Напишете марката на автомобила, за който търсите части.

Новини

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, САЙТЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТИ!
ИЗВИНЯВАМЕ СЕ ЗА НЕУДОБСТВОТО!Подготвят новата генерация на Veyron

Новото поколение на Bugatti Veyron ще бъде разработено скоро и ще има максимална скорост от 435 км/час.
Новата генерация на Veyron ще се различава съществено от сегашната. Естествено ще има и общи неща, но стилът като цяло ще бъде вдъхновен от концепцията на Валтер де Силва представена още през 1999 година. Сега Валтер де Силва е шеф дизайнер на цялата VW Group.
Компютърните образи показани тук са от концепция разработена от канадецът Джон Марк Висенте, наречена Bugatti Renaissance. Дотук с прогнозите и слуховете. За новият Veyron вече се знае, че ще продължи да бъде с двигателя W16 с обем 8 литра и четири турбини. Ще се комбинира с трансмисия имаща седем степени и два съединителя.
Мощността също ще бъде подобна на днешната при версия Super Sport – 1 200 к.с., както и максималният въртящ момент 1 500 Nm. Според прогнозите, новият Veyron ще ускорява от място до 100 км/час за 2.5 секунди. Очаква се собственото тегло на автомобила да бъде по-ниско от това на сегашния Super Sport.
От Bugatti искат да направят новото поколение на Veyron с тегло от 1883 кг, като за това ще помага и Lamborghini, с чиято помощ ще се разработи платформата, при която ще се използват максимално композитни материали и карбон. Каросерията ще има по-тънки стъкла, олекотени панели и джанти. Така ще стане възможно собственото тегло на новия Veyron да бъде с около 100 кг. по-ниско от това на сегашния.
Очаква се премиерата на новото поколение на Veyron да бъде някъде към 2013 година, като продажбите ще започнат от 2014 година, а цената ще е към 1.2 милиона евро.
Фенове
Facebook
За контакти

Красимир Колев
тел.: 088 / 52 67 214
е-мейл: orders@automobilebg.com